Dubinski rad na psoasu

Najvažniji, a pritom i zanemareni skeletni mišić u tijelu. Smješten duboko unutar prednje strane zgloba kuka i lumbalne kralježnice, psoas je krucijalni mišić za optimalnu posturu, kretanje i opće blagostanje tijela. Njegova funkcija i važnost sežu daleko iznad biomehanike, prema živčanom i energetskom sustavu. Razumijevanje psoasa i rad na njemu može pomoći u eliminaciji bolova u donjim leđima, postizanju ispravne posture tijela, reduciranju trauma i stvaranju slobodnog energetskog protoka u tijelu. Svaka različitost u tenziji njegove lijeve strane u odnosu na desnu afektirati će posturu, samim time i unutarnje organe, živce i žlijezde. Duboki rad na psoasu odnosi se na: opuštanje - istezanje - balansiranje.

Psoas abdominalna masaža Pula Suzana Jankovic

Thai trigger točke

Kroz dugogodišnje iskustvo u masaži, Suzi je objedinila znanje u cjelovitu sekvencu koja je najdjelotvornija u susretu s najučestalijim tegobama mišićnog/koštanog/nervnog sustava. Ova Thai terapeutska masaža bavi se miofascijalnim linijama i Thai trigger točkama (točke okidači), slične onima kineskih akupunkturnih točaka. Thai trigger točke su u nekim slučajevima neznatno drukčije smještene i ne dijele istu dubinu kao akupunkturne. Pritisak trigger točaka (akupresura) na istoj lokaciji gdje apliciramo iglu (akupunktura) neće proizvesti isti efekt. Radi se na stražnjoj i prednjoj strani tijela na triger točkama za najučestalije tegobe vrata, ramena, leđa, zdjelice, prsnog koša i ekstremiteta.

Tajlandska akupresura trigger pints masaža Pula Suzana Jankovic

Prenatal Masaža

Prenatal masaža je sekvenca razvijena od strane Suzane Janković kroz dugogodišnje iskustvo u radu s trudnicama. Masaža se radi u bočnom položaju te se koriste tehnike akupresure i pritisak na triger točke (točke okidače) za otpuštanje bolova i napetosti u vratu, ramenima, leđima, zdjelici i ekstremitetima. Masaža je potpuno sigurna za svaku trudnicu bez neželjenih kontraindikacija.

Prenatal masaža za trudnice Pula
30
OŽU
ROVINJ
ŠKOLA thai tajlandske ABDOMINALNE MASAŽE - rovinj

ŠKOLA ABDOMINALNE MASAŽE - ROVINJ

Dvogodišnja "Škola abdominalne masaže" integrira Thai masažu i masažu abdomena u strukturalnu terapiju. Ova edukacija se održava kroz period od dvije godine u Rovinju, u Yoga centru Sadhana. Namjera je da svi polaznici u ovom kontinuitetu potpuno usvoje odabrane tehnike koje će sa sigurnošću moći primijeniti u svojoj praksi.

19
TRA
PULA
tok sen mantak chia pula hrvatska croatia

TRADICIONALNI TOK SEN

Vikend radionica tradicionalnog tok sena (Chi Nei Tsang III) s Natašom Kovač, Universal Healing Tao Instruktoricom (System Master Mantak Chia), te praktičarkom i učiteljicom CNT 1, 2 i 3 (Tok Sen). Slovenka, živi i radi u Briselu (www.puretaoconnection.com). Organizira radionice i seminare koje vode senior učenici UHT (Universal Healing Tao), sistema kojeg je razvio vodeći taoistički Majstor, Mantak Chia.

25
SVI
ZAGREB
ŠKOLA ABDOMINALNE MASAŽE - ZAGREB

ŠKOLA ABDOMINALNE MASAŽE - ZAGREB

Dvogodišnja "Škola abdominalne masaže" integrira Thai masažu i masažu abdomena u strukturalnu terapiju. Ova edukacija se održava kroz period od dvije godine u Zagrebu, u Velvet Pepper Yoga studiju. Namjera je da svi polaznici u ovom kontinuitetu potpuno usvoje odabrane tehnike koje će sa sigurnošću moći primijeniti u svojoj praksi.

8
LIP
SPLIT
Skola abdominalne masaze split

ŠKOLA ABDOMINALNE MASAŽE - SPLIT

Dvogodišnja "Škola abdominalne masaže" integrira Thai masažu i masažu abdomena u strukturalnu terapiju. Ova edukacija se održava kroz period od dvije godine u Zagrebu, u Velvet Pepper Yoga studiju. Namjera je da svi polaznici u ovom kontinuitetu potpuno usvoje odabrane tehnike koje će sa sigurnošću moći primijeniti u svojoj praksi.