15.12.2019.

19:30 - 20:30

Yoga Zanshin Pula

info@yogazanshinpula.hr

70 kuna

Yin yoga Pula Zanshin, Jasna Halilagic Pula Gong zvucna kupka, Tea Muzic

PROGRAM

Yoga nidra (jogijski san) jedna je od najučinkovitijih tehnika opuštanja kojom postižemo potpunu, duboku i iscjeljujuću relaksaciju. Nidra je san, a yoga nidra je izlaženje iz stanja uspavanosti, kojim dovodimo tijelo u granično stanje između sna i budnosti. Tijelo se u potpunosti opušta, a pažnja se preusmjerava na suptilnije slojeve našeg bića slijedeći verbalne upute.

Za potpuni doživljaj i relaksaciju na kraju tjedna, pobrinuti će se Tea Mužić koja će vas provesti kroz zvučnu gong kupku. Zvuk je vibracija pa tako svaka riječ, misao i emocija imaju svoju vibraciju. Svaki organ, stanica u našem tijelu sastavljena je od vibracije. Putem vode od koje je naše tijelo stvoreno prenose se zvučni valovi i vibracije. Rođeni smo s izvornom frekvencijom koja se kasnije kroz život mijenja zbog vanjskih, unutarnjih faktora kao što su bolesti i izloženost stresu. Naše tijelo ima frekvenciju od oko 60-70 hz dok zvukovi Gonga imaju frekvenciju veću od 100 hz. Prepuštanjem tim zvucima, naš organ počinje postepeno podizati svoju frekvenciju i usaglašavati se onom koju proizvode gongovi. Zvuk potiče Theta valove što je zapravo duboko meditativno stanje a jedan sat gong kupke jednak je osmosatnom snu.


BIOGRAFIJA

Jasna 2014. upisuje TT200 školu za yoga učitelje u Divya yoga školi pod mentorstvom inspirativnih učiteljica Sandre Petre Pintarić (Dharma yoga) i Petre Charmichael (Ashtanga Vinyasa yoga) koju završava 2016. godine. Prakticira i podučava Ashtanga Vinyasu i Hatha Vinyasu jogu a veliku sreću osim u fizičkim posturama te meditaciji u pokretu pronalazi u tehnikama disanja, opuštanja i meditaciji. Pohađajući neke od seminara i radionica kao što su one sa Dharma Mittrom (dharma yoga), Daphne Koken (prana vinyasa), Andrijom Bosancem(yin yoga), Anandom(shakti yoga intensive i mantra meditacija) produbljuje znanje o jogi i osobnu praksu a u planu ima i daljnju edukaciju.

Tea Mužić je obožavateljica glazbe, zvuka i joge a po struci glazbeni pedagog. Tea je završila osnovnu edukaciju za Zvučnu masažu tibetanskim zvučnim zdjelama, te Gong edukaciju kod zvukoterapeutkinje Silvane Leskovar i Mirjane Maksimović u Gong centru "Prema Vama". Nedavno je Tea pohodila seminar "Spoznavanje s gongom" u skoli zvuka Gongmuse kod Mojce Morya Malek, gdje trenutno prolazi edukaciju za masazu sa zvucnim zdjelama.

PRIJAVE

Prijavite se putem kontakt forme za rezervaciju svojeg mjesta: