SMIRAJ NA MREŽNICI


Suzi & Sanda

10.-15.8.2019. • rijeka Mrežnica

10. - 15. 8. 2018.

Robinzonski kamp 'Sound & Vision'

yogacentarsadhana@gmail.com

2500 kn

vege / vegan

Yoga retreat Istria Croatia Yoga retreat Mreznica Croatia Yoga retreat Istria Croatia Yoga retreat Mreznica Croatia joga odmor Robinson camp sound and vision yoga retreat wild nature mreznica river yoga retreat robinzonski kamp sound and vision mreznica yoga retreat croatia mreznica river

YOGA ODMOR ZA DUŠU I TIJELO

Ideja 'Smiraja na Mrežnici' jest duboko opuštanje i regeneracija svih dijelova svog bića. Podržat ćemo taj proces opuštanja svakodnevnom jutarnjom meditacijom i laganim energetskim vježbama, prijepodnevnom energizirajućom praksom yoge, a popodnevne sate za praksu posvetit ćemo opuštajućoj yogi, samomasaži ili zvučnoj kupki. Dan započinjemo bez priče i bez mobitela, a završavamo ga u krugu uz vatru. Preporučamo da se se odvažite i da mobitel koristite minimalno. Imat ćemo i dovoljno prostora i slobodnog vremena za osamu ili druženje, za istraživanje prirode šetnjom, jahanjem, plivanjem ili vožnjom kanuom. Bit ćemo vam na raspolaganju za individualne tretmane tajlandske masaže i masaže abdomena.


ROBINZONSKI KAMP

'Smiraj na Mrežnici' se događa u pitomoj prirodi, u robinzonskom kampu 'Sound & Vision' . Kamp se nalazi u Gornjem Zvečaju, nedaleko od Duga Rese (cca. 2,5h od Rovinja/Pule, 1,5 od Zagreba). Robinzonski je jer je u potpunom suglasju s prirodom, uz samu obalu rijeke, nedaleko od slapova, okružen divnom vilinskom šumom. Danju srećemo žabe, patke i labudove, vilinske konjice, srne, slušamo ptice i cvrčke, a noću nam šumu obasjavaju krijesnice. Sve nastambe u kampu sagrađene su od drva, nema struje, ima pitke vode a za tuširanje i pranje suđa koristi se voda iz Mrežnice. Drvene kućice za spavanje sagrađene su u obliku indijanskih šatora, a u središtu je otvorena blagovaona i drveni natkriveni plato za praksu yoge, meditacije i masaže. U kamp su dobro došli i vaši kućni ljubimci! Prošetajte kampom kroz njihovu WEB STRANICU.


PREGLED DANA

8.00 – 9.00 Zenyoga i zen meditacija (Sanda)
9.00 – 10.00 Doručak
10.30 – 12.00 Integral vinyasa (Suzi)
12.00 – 13.00 Ručak
13.00 – 16.00 Slobodno vrijeme
16.00 – 17.00 Zenyoga (Sanda)
17.00 – 18.00 Samomasaža / zvučna kupka (Suzi / Sanda)
18.00 – 19.00 Večera
19.00 – 21.00 Druženje uz vatru


O SANDI

Sanda Burić certificirana je učiteljica zenyoge. Zenyogu i zen meditaciju učila je od Žarka Andričevića i Karmen Mihalinec pri Školi za učitelje zenyoge. Zenyogom se bavi sedamnaest godina a podučava ju osam. Osnivačica je i voditeljica Yoga centra Sadhana u Rovinju, gdje vodi redovite grupe zenyoge za odrasle, djecu i trudnice, satove zen meditacije, a organizira i razne holističke radionice. Osim yoge i meditacije, u Yoga centru Sadhana pruža tretmane tajlandske i abdominalne masaže. Osnovni tečaj tajlandske masaže i masaže abdomena završila je kod Suzi Janković, a edukaciju aktivno nastavlja i dalje i kod drugih učitelja terapeuta. Kako već neko vrijeme radi s trudnicama, prošle godine je završila i DONA International obuku za doulu – emotivnu i fizičku podršku majkama u trudnoći, tijekom poroda i u razdoblju nakon poroda.


O SUZI

Suzi je certificirana učiteljica yoge (RYT500, E-RYT200, RPYT), terapeut, voditeljica obuke Thai yoga masaže, akupresure i abdominalne masaže te osnivačica našeg Yoga centra Zanshin. Njen put yoge započinje u Puli 1994. godine uz Darka Grakalića i Kinesku Yogu 5 elemenata. Formalnu, osnovnu (RYT200) obuku za yoga učiteljicu završava uz Snježanu Ninu Vukas, Marca Bianca i Sandru Đidara Bianco. Uz Ninu nastavlja s naprednom edukacijom Integralne Vinyasa Flow Yoge i Yoga terapije (RYT500) te Prenatal Yoge (RPYT90).
Tajlandsku masažu započinje učiti 2007. u udruzi Kuća Sunca (danas Haber Bodywork) uz Davora Habera, gdje završava osnovnu te svu naprednu obuku. Ostale pristupe Tajlandskoj masaži uči uz Takisa i Davis Lutta (Osteo Thai, Dinamična Thai masaža), Howard Evansa (Kraniosakralna terapija i Miofascijalna masaža), Noama Tyrolera (prva certificirana instruktorica Thai Acupressure u Hrvatskoj). Svake godine odlazi na Tajland gdje uči s učiteljima Pichestom, Doris Kolling i Ohm Rinraya. Na Tajlandu također završava obuke za Chi Nei Tsang - abdominalnu masažu i detox unutarnjih organa, Kersai Nei Tsang kod Ohm Rinraya u Ohmshali te naprednu obuku Abdominal Chi masaže uz Doris Kolling (Sunshine massage school). Danas Suzi svakodnevno odrađuje tretmane po cijeloj Hrvatskoj te vodi obuku Thai Yoga masaže, akupresure i abdominalne masaže.


CIJENE

U cijenu od 2500kn je uključen smještaj, tri vegetarijanska obroka dnevno i program. Individualni tretmani naplaćuju se posebno.

DODATNE INFORMACIJE I PRIJAVE

Prijavite se putem kontakt forme. Prijavu, odnosno dolazak potvrđujete uplatom nepovratnog(*) pologa od 1.000,00kn. Polog ili punu cijenu možete uplatiti u prostorima Yoga centra Sadhana ili Yoga centra Zanshin ili na žiro račun HR6624070001100424580 (Yoga point j.d.o.o.), poziv na broj 00 - OIB.
(*) U slučaju našeg otkazivanja radionice, polog će vam biti vraćen.